Ondervloeren

Een ondervloer voor uw nieuwe vloer is eigenlijk wel net zo belangrijk als de vloer zelf. De ondervloer levert veel aan qua comfort en een prettig leefomgeving, vooral bij thermische en geluidsisolatie. Men wordt geadviseerd om de beste ondervloer aan te schaffen binnen het budget maar ook voor het beoogde doel.

Redupax 9mm
Dè geluidsreducerende ondervloer speciaal voor laminaat en parket vloeren. Naast de 10 dB contactgeluidsreductie, zorgt Redupax® ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm in iedere draagvloer.

Soundkiller® 15mm
Soundkiller® is een geluidsreducerende ondervloer voor lamelparket met egaliserende en warmte isolerende eigenschappen. Met 10dB certificaat is het ideaal voor een appartment. Koud/tocht van beneden voorkomen? Soundkiller® heeft de hoogste warmteweerstand van ondervloerplaten.

TS Floor 25mm
TS-Floor® voldoet aan de allerlaatste eisen voor wat betreft contactgeluidreductie en mag dan ook een zeer welkome aanvulling genoemd worden in het assortiment geluidsreducerende ondervloeren.

TS-Floor® is opgebouwd uit 4 mm cocosvlies, 5 mm softboard, 2 lagen 4 mm MDF met een 9 mm multiplex tussenlaag.

Alufoam 2mm
Deze ondervloer bestaat uit 2mm schuim met een 100% dampdichte aluminium folie. u heeft geen plastic folie nodig. Aluplus met overlap is een isolerende en egaliserende ondervloer voor laminaat en parket. Alufoam is voorzien van een overlap van 10cm. Alufoam met overlap is dampdicht en isoleert zowel thermisch als akoestisch.

 

DPV Parket & Stoffering: Uw specialist in houten vloeren

Bij ons bent u gegarandeerd van:

  • Vele jaren ervaring
  • Deskundig advies
  • Korte lijnen
  • Servicegerichte instelling
  • Gunstige prijzen
  • En een prachtig eindresultaat!

Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op.