Traprenovatie

Bent u die versleten trap of trapbekleding of tapijt ook zo zat of heeft u geen zin meer om de trap iedere keer weer te moeten schilderen? Met een traprenovatie heeft u de oplossing binnen handbereik. Er zijn diverse manieren om van uw versleten trap weer een mooie en stijlvolle trap te laten maken, dit kan met laminaat, tapijt en traplopers en zelfs met houten vloerdelen. Zo ziet u maar, traprenovatie is er in veel varianten. Door de enorme keuze uit de verschillende materialen en kleuren die u voor de treden en stootborden kunt gebruiken kunt u helemaal zelf uw eigen stijl creëren. In 1 of 2 dagen kunt u uw trap of traptreden helemaal laten vernieuwen. Traprenovatie is toepasbaar op nagenoeg alle soorten trappen van beton of hout en welke vorm dan ook met de juiste voorbereiding en de juiste keuze is nagenoeg alles mogelijk. De trap is in veel huizen een van de meest in het oog springende onderdeel van het huis en een traprenovatie geeft in een paar dagen uw trap een compleet nieuw design. Eigenlijk is er van een echte renovatie geen sprake omdat de basis van de trap behouden blijft en gaat feitelijk om het vernieuwen en verfraaien van de bestaande trappen

Uniek en nieuw is het renoveren van een bestaande trap met verouderde houten vloerdelen. Dit is alleen mogelijk met traptreden en de stootborden en geeft de trap een uniek en echt houten uiterlijk. Verouderde houten vloeren worden volgens een speciaal procedé vervaardigd uit speciaal hiervoor speciaal geselecteerd hout meestal wordt voor deze verouderde houten vloeren Frans Eiken gebruikt. Alle verouderde houten vloeren hebben een originele robuuste uitstraling, een eeuwenoude uitstraling wel te verstaan, die nog eens versterkt wordt door de te gebruiken houten vloeren olie. De speciaal hiervoor gebruikte olie accentueert de verwering van het hout en de structuur en geeft een houtenvloer net de verouderde uitstraling.

Uiteraard kunnen wij uw trap bekleden met nagenoeg elke houtsoort, of een combinatie van verschillende materialen. Hierdoor sluit de vloer naadloos aan bij uw parketvloer.

Bekijk ons werk

 

DPV Parket & Stoffering: Deskundig in trapstoffering en traprenovatie

Bij ons bent u gegarandeerd van:

  • Vele jaren ervaring
  • Deskundig advies
  • Korte lijnen
  • Servicegerichte instelling
  • Gunstige prijzen
  • En een prachtig eindresultaat!

Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op.