Nieuwe vloer plaatsen

Overweegt u de aanschaf van een houten vloer?

Het aanschaffen van een parketvloer is een beslissing voor de langere termijn. Voordat u overgaat tot het aanschaffen van een vloer, is het van belang dat u goed geïnformeerd bent over de verschillende producten en de mogelijkheden daarvan. Op onze site vind je alle informatie die u nodig heeft over de eigenschappen van hout, vloerverwarming, onderhoud en daarnaast vindt u informatie over verschillende houtsoorten. Met deze informatie heeft u een goede basis voor het aanschaffen van een houten vloer.

Voorafgaand aan de werkzaamheden inspecteren wij altijd grondig de ruimte waar de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Eventuele problemen kunnen wij voortijdig constateren en de juiste oppervlakte wordt ingemeten. Op basis van deze gegevens kunnen wij een passend advies geven welke vloer het meest geschikt is voor u.

Voor onderhoud en reparatie van vloeren kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen door ons worden verzorgd.

PVC vloer plaatsen

Naast het plaatsen en onderhouden van houten vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor een PVC vloer. In onze showroom vind u de collectie van Floorlife en Hebeta PVC. Bijna alle designs zijn leverbaar in dryback (verlijmd) en klik (zwevend).

PVC vloeren van Douwes Dekker, Aspecta, Ambiant, Belakos, M Flor, Beauty Floor en Viva Floors behoren ook tot de mogelijkheden.

De vloeren worden vakkundig door ons gelegd.

Egaliseren en dichtmaken van de ingefreesde vloerverwarming doen wij in eigen beheer.

Laminaat vloer plaatsen

Ook voor laminaat vloeren staan we voor u klaar en beschikken we over veel ervaring. Hier leveren wij de merken Floorlife en Parador. Voor elk budget kunnen we passende oplossingen bieden.

Of kies voor Parky fineer parket

Parky combineert de warmte en uitstraling van echt hout met de voordelen van laminaat (zelfde methode van plaatsen en onderhoud). Een houten vloer voor een pvc prijs!

Duurzaam

Wij kunnen uw woning voorzien van vloerverwarming in combinatie met een pvc vloer,  maar ook met een echte houten vloer. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is de combinatie met parket uitermate geschikt.

Voor meer info,  www.parketenvloerverwarming.nl

Bekijk ons werk

 

DPV Parket & Stoffering: Uw specialist in houten vloeren

Bij ons bent u gegarandeerd van:

  • Vele jaren ervaring
  • Deskundig advies
  • Korte lijnen
  • Servicegerichte instelling
  • Gunstige prijzen
  • En een prachtig eindresultaat!

Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op.