wpba1f7aa6.png

Voorburggracht 471

1724RH Oudkarspel

 

Openingstijden:

 

Zaterdag 10.30-16.30

Tevens werken wij op afspraak

 

 

wp7dafda24_0f.jpg
wp15d33d3b_0f.jpg
wp24539ac2_0f.jpg
wp26c15e91_0f.jpg
Vloerbedekking

Tijdens een koude, natte winterdag uitgestrekt op de sofa genieten van een spannende film of van goede muziek? Heerlijk, maar dan wel als het geluid goed is! Voorkom onaangename schrille, galmende klanken in de woonruimte door te kiezen voor tapijt als vloerbedekking en andere textiele materialen, zoals gordijnen, kussens en gestoffeerde meubelen.
Geluiddempend....
In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, tv/radio en het getik van hakken al gauw onaangenaam (de top 3 geluidshinder). Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie. Tapijt kan loopgeluiden met 25 a 30 decibel verminderen.

Akoestiek verbeterend...
Het geluid van uw tv, cd- of dvd-speler klinkt veel mooier met tapijt op de vloer. Tapijt biedt dankzij de losse pool een uitstekende geluidsisolatie en verkort de nagalmtijd van geluid aanzienlijk. Het weerskaatst het geluid niet, maar absorbeert het. Ook worden de omgevingsgeluiden met de helft gereduceerd. Dus hoe dikker het tapijt hoe groter het effect. Dat wordt dus optimaal genieten van uw favoriete muziek of film.  
Tapijt de beste keus
Wie overweegt om tapijt aan te schaffen om optimaal te kunnen genieten van muziek en films, kan zich het beste laten informeren bij een tapijtspecialist.Hip, trendy en eindeloos veel mogelijkheden!

Vaak wordt tapijt geassocieerd met ouderwets en saai. Maar niets is minder waar! Met de vele kleuren, materialen en vormen kan eindeloos worden gevarieerd en gecreëerd. Geen woonstijl is te gek.

Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste trends en handige weetjes óf wil je juist weten hoe creatief tapijt kan zijn? Laat je dan hier inspireren.
Meer tapijtinspiratie? kijk ook eens op www.zachtaanjevoeten.nl  of bezoek de website`s van onze leverancier`s.

Parade tapijt           Sfeervol wonen           Belakos tapij
         Interfloor             Hamat