wpf354ea4b.png

Voorburggracht 471

1724RH Oudkarspel

 

Openingstijden:

 

Zaterdag 10.30-16.30

Tevens werken wij op afspraak

 

 

wp7dafda24_0f.jpg
wpd117b93d.jpg
wpea53eea6.jpg
wpa7cdb9b9.jpg

Veel mensen kopen de goedkoopste ondervloer voor hun vloerbedekking, maar dit is niet altijd een slim idee. De ondervloer levert veel aan qua comfort en een prettig leefomgeving, vooral bij thermische en geluidsisolatie. Men wordt geadviseerd om de beste ondervloer aan te schaffen binnen het budget maar ook voor het beoogde doel.

Redupax 9mm

Dè geluidsreducerende ondervloer speciaal voor laminaat en parket vloeren. Naast de 10 dB contactgeluidsreductie, zorgt Redupax® ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm in iedere draagvloer.

Soundkiller® 15mm

Soundkiller® is een geluidsreducerende ondervloer voor lamelparket met egaliserende en warmte isolerende eigenschappen. Met 10dB certificaat is het ideaal voor een appartment. Koud/tocht van beneden voorkomen? Soundkiller® heeft de hoogste warmteweerstand van ondervloerplaten.

TS Floor 25mm

TS-Floor® voldoet aan de allerlaatste eisen voor wat betreft contactgeluidreductie en mag dan ook een zeer welkome aanvulling genoemd worden in het assortiment geluidsreducerende ondervloeren.

TS-Floor® is opgebouwd uit 4 mm cocosvlies, 5 mm softboard, 2 lagen 4 mm MDF met een 9 mm multiplex tussenlaag.

Alufoam 2mm

deze ondervloer bestaat uit 2mm schuim met een 100% dampdichte aluminium folie. u heeft geen plastic folie nodig. Aluplus met overlap is een isolerende en egaliserende ondervloer voor laminaat en parket. Alufoam is voorzien van een overlap van 10cm. Alufoam met overlap is dampdicht en isoleert zowel thermisch als akoestisch.

Door de geringe dikte van 2.75mm vrijwel overal inzetbaar. Specifiek geschikt voor comfort in dezelfde ruimte.

Acoustic Rubber (klik laminaat)

Acoustic Rubber is een 3 mm dikke rubberen ondervloer inclusief een sterk zilveren vochtscherm. Uw eigen loopgeluiden worden door deze ondervloer verminderd met +/- 20 Db. Hierdoor is uw laminaat veel stiller.

Ondervloeren zijn er in vele uitvoeringen, welke past het best in uw specifieke situatie? neem direct telefonisch of per e-mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen dan thuis een advies op maat geven.

Graag tot ziens bij W&U Vloeren

wp0b1487bb.gif

Klik op logo om meer te lezen over ondervloeren